Wednesday, 25 June 2014

ke seratus dan tiga puluh dua,

manusia rawak tu kadang-kadang belum sempat jadi yang paling dekat tapi kita bisa borakkan semua dan terhutang budinya tak terkira.

tak percaya?

cuti dua minggu hari tu aku habiskan dengan;
35% - tidur
30% - waksep Etul
20% - makan
10% - nonton tv
  5% - keluar rumah

hari-hari sembang dengan Etul entah benda-benda pun topiknya tapi ada je. aku pun tak paham. kita jadi paling jujur dengan manusia rawak (random people) untuk sembang apa saja dan paling selesa ceritakan semua. 

pada aku, tak perlu jadi bestfriend atau berkepit dua puluh enam jam untuk kau taruh percaya dan berbagi rahsia. cukup sekadar yakin, dan tidak berkira. borakkan apa saja. selesai.

hari Ahad hari tu kitorang dapat nonton CEO percuma sebab ada annon (unknown) sudi belanja pakej dapat poster besar gabak siap.

hari ni dalam kelas Business Ethics tadi tetiba dia bagi buku, hadiah hari jadi katanya. entah tahun depan ke tahun ni punya. haha. terima kasih, bro!

terima kasih Tuhan ketemukan kita, terima kasih orang yang ketemukan kita. 

semoga kau dapat lepak mamak dengan Yuna satu hari nanti, Tul. 

No comments:

Post a Comment

terima kasih c: