Sunday, 20 May 2012

keempat puluh dan lima,

hari ini 20052012. bangun pagi, *ah pagi lah sangat. pukul 9 dah tu.haha, pagi jugak. tak kira!* capai lampu suluh norkiah tiga kupang, ada text seketul pukul 7.30 pagi. demm, it was alan's farewell wishes. ah, memang tak lah kan nak reply.alan tak bawak phone, enam minggu. sorry alan. tapi tapi kita dah text a day before kan. ha, okay lah tu. oh, sorry jugak kita tak jadi turun KL. tape tape, ada jodoh jumpa lagi c: 


jadi, untuk kali ini selamatlah di UPNM, Sg.Besi. insyaAllah you'll be fine. take a very good care. jangan lupa solat,makan,tidur,blaja rajin rajin. semoga berjaya ditauliahkan nanti. *awal sangatlah pulak* ah, semoga semua yang baik baik untuk alan.kata superman, haruslah pakcik askar tough kan.


takpaham kenapa kerusi tu kat situ -_-

jaga diri, pakcik c:







No comments:

Post a Comment

terima kasih c: